Verkkosivut ja verkkokaupat

Nopeaksi koodatut, helposti päivitettävät ja laiteriippumattomat WordPress-verkkosivut.

Huikea Digitaalisen maailman ammattilainen ja monitaituri, jonka kanssa on aina ilo tehdä töitä. Suosittelen. – Pasi Turkka, Creative Partner, Brand Machine

Katso referenssit

Hyvät nettisivut kasvattavat yrityksesi myyntiä

Sinun ja asiakkaidesi tarpeille suunnitellut verkkosivut maailman suosituimmalla ja helppokäyttöisimmällä alustalla, WordPressillä. Tekemäni WordPress-nettisivut ovat käytettävyydeltään luokkaa huikea ja teknisesti vimosenpäälle.

Jos tulit tälle sivulle hakiessasi tekijää verkkosivuillesi tai -kaupallesi, älä turhaan käytä aikaasi enempää vaan ota yhteyttä.

Mikä on WordPress?

Maailman käytetyin CMS, eli sisällönhallintajärjestelmä. Blogialustaksi luotu WordPress, tuttavallisemmin WP, on noussut reilussa kymmenessä vuodessa käyttäjätilastojen kärkeen myös ”oikeiden” sivustojen alustana. Nykyisin on mahdollista luoda vaikkapa kassajärjestelmä tai mobiilisovellus WordPress-sisällönhallintaa käyttäen, mahdollisuudet rajoittuvat monesti vain tekijän taitoihin.

Mitä maksaa?

Itsessään alusta on ilmainen. Saatavilla on myös läjäpäin ilmaisia teemoja joita voi sitten lähteä käyttämään sellaisenaan tai muokkailemaan omaan makuunsa sopivaksi. Valitsemalla valmiin ja ilmaisen teeman säästät rahaa, mutta siinäpä ne edut sitten olivatkin.

Halutessasi oikeasti pätevät ja myyvät nettisivut yritykselle, ainoa oikea ratkaisu on tilata osaavalta tekijältä räätälöity kokonaisuus, joka varmasti täyttää tarpeenne ja erottuu massasta positiivisesti.

Tarjoamieni WordPress-verkkosivustojen hinta vaihtelee 1500€ pikkusaiteista aina 10000€ ylittäviin isoihin, monikielisiin kokonaisuuksiin. Mikäli hinnat tuntuvat kovilta, kannattaa käydä lukemassa tämä erinomainen artikkeli: Älä osta parin tonnin WordPress-saittia.

Muista, huonot verkkosivut voivat pahimmassa tapauksessa sakata myyntisi, kun taas hyvin tehtynä ne voivat olla tärkein myynnin apuvälineesi. Laatuun kannattaa satsata.

WooCommerce-verkkokauppa

Tavallisten kotisivujen lisäksi toteutan myös verkkokauppoja, käyttäen WooCommerce-verkkokauppalisäosaa WordPressiin. WooCommercella voidaan toteuttaa isojakin verkkokauppoja, joiden ylläpito ja päivitys on erittäin helppoa.

Tilaus

Voit tilata itsellesi tai yrityksellesi uudet ja hienot WordPress-verkkosivut ja verkkokaupan täyttämällä lomakkeen tai soittamalla +358453492781

Jätä yhteydenottopyyntö

Matkalla huipulle?

Tilaa uusi verkkopalvelu

Pyydä tarjous!