Valokuvaus

Sisältö on kuningas. Kuva on osa sisältöä ja kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Sampossa korostuu matemaattinen ongelmanratkaisu läpi työnkulun, vahva suunnitteluorientoituneisuus näkyy myös lopputuotoksessa. Sampon vahvuuksia ovat reippaus liikkua ja etsiä vaihtoehtoisia ratkaisuja läpi tilanteiden, kyky muokkautua tilanteisiin ja vuorovaikutukseen, sekä tietenkin rautainen kameratuntemus. Sampo ja kamera elävät symbioosissa, vahva suositus. – Kalle Kaskinen, DOP & Producer, Okimo Clinic

Laadukkaat valokuvat kaikkiin käyttötarkoituksiin

Olipa tarpeesi sitten henkilökuva sosiaalista mediaa varten tai tuotekuva mainokseen, voit tilata helposti ottamalla yhteyttä.

Laadukas kuva erottaa sinut kilpailijoistasi

Huonot kuvat aiheuttavat vain haittaa käyttäjällensä, kun kyseessä on edustuskäyttöön tuleva kuva. Kannattaa siis kääntyä ammattilaisen puoleen kun tarvitset myyvän kuvan tai useamman. Hintani ovat kilpailukykyiset, siksi jo yksi myyntitapahtuma voi kattaa kuvaukseen menneet kulut ja kaikki siitä eteenpäin on pelkkää voittoa.

Hinnasto*

Tapahtumakuvaus

Ikuistan mielelläni myös yksityis-ja yritystapahtumia – sijainnista tai paikasta riippumatta.

Hinta: Neuvotellaan tapahtumakohtaisesti.

Henkilökuvaus

Henkilökuvaus sisältää kuvauksen suunnittelun käyttötarpeen mukaan, kuvien käsittelyn ja pakkauksen käyttötarpeen mukaan, sekä alkuperäiset kuvakopiot ja niiden käyttöoikeudet.

Hinta: 69€/h + 45€/kuva

Huom. Kuvauksen sijainti saattaa vaikuttaa hintaan. Matkakulut laskutetaan erikseen.

Tuotekuvat

Pienet tuotteet suositellaan lähetettäväksi esimerkiksi postitse suoraan toimistolleni. Suurikokoisten tuotteiden kohdalla tehdään tarpeen vaatimat erikoisjärjestelyt.

Tuotekuvaus sisältää samat palvelut kuin henkilökuvaus, eli suunnittelun, käsittelyn ja pakkauksen käyttötarpeen mukaan, sekä alkuperäiset kuvakopiot ja niiden käyttöoikeudet.

Hinta: 69€/h + 55€/kuva

Huom. Tuotteen koko ja kuvauksien sijainti vaikuttavat hintaan. Matkakulut laskutetaan erikseen.

* Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Tilaus

Ota yhteyttä

Kuvauskalusto

  • Olympus OM-D E-M1 mark 2
  • Valikoima laadukkaita objektiivejä
  • Salamalaitteisto
  • Useita jalustoja

Haluatko vuokrata laitteistoani?

Lähetä minulle tarkempaa tietoa laitteistotarpeestasi sähköpostitse tai soittamalla, niin sovitaan hinta ja tarvittavat järjestelyt.

Jätä yhteydenottopyyntö

Matkalla huipulle?

Tilaa uusi verkkopalvelu

Pyydä tarjous!