Angluar- ja React-verkkosovellukset

Verkkosovelluksen avulla voit tarjota asiakkaallesi tai ryhmällesi paremman asiakaskokemuksen.

Angular ja React vaativaan menoon

Haluatko tarjota asiakkaillesi sitouttavamman asiakaskokemuksen? Vai tarvitseeko yhdistyksesi ketterän palvelun toimintansa helpottamiseksi? Custom made -verkkosovelluksella voidaan vastata kumpaankin edellämainittuun tarpeeseen ja moneen muuhunkin asiaan. Tarvittaessa voidaan vaikka yhdistää aiemmin tilaamasi tai omistamasi WordPress-verkkosivuston sisältö ja mobiilisovellus käyttäen otsikonmukaisia tekniikoita.

Mielenkiintoisin toteuttamani verkkosovellus on muuten demovaiheessa oleva elokuvien streamauspalvelu, Streamovie.

Tutustu referensseihin

Mikä on Angular?

Angular tai Angular.js on Googlen omistama ja kehittämä ohjelmistokehys, jonka avulla voidaan luoda mittavia ja helposti laajennetavia verkkosovelluksia monenlaisiin tarpeisiin. Angularin merkittävin ero seuraavassa kappaleessa avattavaan Reactiin on sen kokonaisvaltaisuus; Angular kattaa ominaisuuksineen kaiken tarvittavan isonkin sovelluksen kehittämiseen. Aiemmin mainittu Streamovie on WordPress-pohjaisen verkkosivuston sisään Angularilla rakennettu palvelu.

Mikä on React?

React (tai React.js) on Facebookin omistama ja kehittämä, käyttöliittymän luontia varten kehitetty JavaScript-kirjasto, joka pyrkii tekemään vain ja ainoastaan yhden asian, mutta pyrkii tekemään sen parhaiten. Reactiin luottavat aikamme suuruudet, kuten Facebook, Instagram, AirBnB ja BBC. Reactin etuna Angulariin verrattuna on sen spesifistä luonteesta johtuva käyttötarkoitus. Viimeisin React-tekeleeni on ulkoa simppeli, mutta sisältä nerokas Viihdepalvelun elokuva-arkisto.

Mistä tietää kumman valita?

Ei sinun tarvitse sitä tietääkkään. Kerrot vain tarpeesi, niin huolehdin siitä puolestasi.

Verkkosovelluksen hinta ja tilaus

Verkkosovellukselle on vaikea määrittää kiinteää hintaa, sillä työn määrä riippuu niin vahvasti tarpeesta. Täytä lomake tai soita numeroon +358453492781, niin katsotaan molempia osapuolia miellyttävä ratkaisu!

Jätä yhteydenottopyyntö

Matkalla huipulle?

Tilaa uusi verkkopalvelu

Pyydä tarjous!